Suomi on maailman vihrein maa. Kestävä kehitys on meille luonnollinen asia. Tiesitkö, että Suomessa on 17 miljardia puuta? Siinä ei pukiltakaan ihan heti joulukuuset pääse loppumaan.

*Environmental Performance Index
X

Suomi on maailman viidenneksi onnellisin maa. Ensimmäinen sija saisi Pukinkin punastumaan, olemmehan me myös sangen nöyrä kansa.

*World happiness report 2016
X

Suomi on maailman innovatiivisin ja korkeimmin koulutettu maa. Eipä siis ihme, että Pukki keksi, kuinka opettaa poronsa lentämään.

*Global Competitiveness Report 2014-2015
X

Suomi on maailman toimivin maa. Niinpä Pukkikin toimittaa kaikki joululahjat jämptisti oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan, maailman joka kolkkaan.

*The Fragile States Index 2014
X

Merkittävä osa arktisten alueiden majoituskapasiteetista sijaitsee Suomessa. Joten kun vierailet Pukin luona, voit olla varma, että upeiden elämysten jälkeen pääset levolle mukavaan sänkyyn.

X

Suomessa on eniten digitaalisia start-up -yrityksiä asukasta kohti maailmassa. Niinpä Pukki tietää, että pohjoiselle taivaalle syttyy uusia tähtiä harva se yö.

X

Suomessa on mitä tehokkain terveydenhuolto ja maailmanluokan osaaminen terveysteknologiassa. Siinä salaisuus, miksi Pukki on kovassa iskussa joulusta toiseen.

X

Pukilla ei ole pulaa osaavista ja motivoituneista työntekijöistä (tontuista), sillä Suomi on maailman ykkönen henkisessä pääomassa, kun mittareina ovat koulutus, hyvinvointi ja työelämä.

*Human Capital report 2015
X